CoBank Corporate Headquarters

Village Center Station is a mixed-use, transit-oriented development that demonstrates the artful integration of retail and office elements. Designed to maximize the impact of the site and attract residents from surrounding neighborhoods, three office buildings totaling over 700,000 square feet, activate daytime use while energizing 50,000 square feet of retail. A three-acre plaza filled with inviting shops, hip new restaurants, attractive outdoor seating and strollable windows occupy an 800-foot-long boulevard enhanced with fountains and landscaping. The plaza also enhances the city’s overall strategy of walkable, pedestrian friendly environments. The current development on this site is the 11 story, 275,000 square foot corporate headquarters for CoBank. This phase of development features a boldly geometric building form that optimizes views, solar orientation and visibility from the adjacent Interstate 25. A two-story tall expansive lobby offers an inviting yet impressive welcome statement, and a 905 car garage is integrated into the building form, making it a part of the total sculptural composition.

Project Scope

  • Commercial
  • Landscape Architecture
  • Architecture
  • Interior Design

Explore Similar Projects